Felhívás!

Mintás esőkabátok bőrig ázás ellen

Mintás esőkabátok bőrig ázás ellen Reklám

Az aktív mozgás és az oxigéndús környezet elengedhetetlen a gyerekek egészséges fejlődéséhez, ezért rendszeresen a friss levegőre kell vinni őket. A szabadidős tevékenységek során pedig számolni kell esővel és széllel. Az időjárás egyre szeszélyesebb, akár nyáron is előfordulhatnak váratlan záporok, zivatarok, vagyis jó, ha kéznél van a gyerekek esőkabátja, amit csak rá kell venni a ruházatra, és máris védve lesznek az eső és a szél hidege ellen.

Borúsabb napokon jó, ha nem indulsz el esőkabát nélkül. Inkább tartsd mindig magadnál a gyerekek esőkabátját, hogy elkerüljétek az elázást. A pillekönnyű kabát kiránduláshoz vagy játszóterezéshez is tökéletes, mivel saját zsebébe hajtogatható, így bármilyen hátizsákban elfér.

A gyerekeknek készült esőkabátok és vízálló kabátok rossz idő esetén hasznos alapdarabok. Megfelelő védelmet nyújtanak a nedvesség és szél ellen is. Az átnedvesedés elleni védelem a megfázás ellen is hatékony védekezési mód. Ha csepereg az eső vagy borús az idő, az még nem ok arra, hogy a négy fal között maradjatok! Egy jó esőkabát remek megoldás a ritkán előforduló szélsőséges időjárás ellen, esőkabátra tehát nem csak a szabadban dolgozóknak, hanem a kisgyerekeknek is szükségük van. Gumicsizmával kiegészítve bármilyen vizes terepen átgázolhatnak benne eső után a tócsákat járva.

Vízhatlan esőruhák

A vízhatlan anyagok készítése ősidők óta foglalkoztatta az emberiséget, de igazán csak az első világháború után felfutó vegy- és textilipar volt képes az erre alkalmas kifinomult anyagok gyártására. Az esőruházat készülhet hagyományos vízzáró anyagból vagy páraátengedő kivitelből is, mely a kívülről érkező csapadékot kint tartja, de közben nem melegedünk bele.

A modern esőruházat nem merev és nem izzasztó! A NETBolt kínálatában Disney mesehősökkel díszített kabátok mellett Star Wars esőkabátokat is kaphattok.

Bár az idén nem volt száraz a nyár, az őszi előrejelzés szerint már csak néhány hetünk van felkészülni a tipikus őszi esős időjárásra, az esőkabát-vásárlás tehát nem halogatható tovább. Az esőkabátok vékony anyaga egészen kicsire összehajtogatható, így bárhova magunkkal tudjuk vinni őket. A hagyományos bő szabás megkönnyíti a felvételt és biztosítja, hogy a ruhára, kabátra is ráférjen. Mivel a vékony anyag bélés híján nem melegít, ezért alá mindenképp tervezzük be a pulóvert, kardigánt. A webáruházban többféle kapucnis esőkabát kapható, amiben a gyerekek feje sem fog megázni, így még a végén megszeretjük az esős időt is, annyira praktikus viselet.

Az esőkabátok külső része vízlepergető műanyag, amely kíméletes tisztítást igényel. Az egyszerűbb kivitelűek mosógépben nem moshatók, a bélelt fazonok strapabíróbbak. A hagyományos fazon záródhat cipzárral, patenttal, lehet kapucnis vagy zsebes is, külső része pedig sokszor a gyerekek számára kedvelt meseszereplőket tartalmaz, így nyújtanak tökéletes védelmet özönvíz idején.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.