Felhívás!

Miért hasznos egy roll-up banner?

Miért hasznos egy roll-up banner? Reklám

Ha kültéren használható reklámeszközt keres, akkor kézenfekvő választás lehet az Ön számára egy roll-up banner. A magas minőséggel rendelkező és gazdaságos megoldás remek megjelenést biztosíthat a vállalatának. Számos előnnyel rendelkezik, amelyeket most megosztunk Önnel. Cikkünkben részletesebben kifejtjük, hogy miért is hasznos egy roll-up banner. 

A roll-up banner előnyei

A vállalatok sikeressége nagyban függ a megfelelő reklámozástól. Egy optimális marketingstratégia megalkotásához többféle eszközt is igénybe lehet venni. Az egyik ilyen lehetőség a roll-up banner, amelynek hatalmas előnye, hogy pillanatok alatt összeállítható és nagyméretű reklám felülettel rendelkezik. Ugyanakkor nagyon fontos a megfelelő design kialakítása is, hogy az kreatív és minél figyelemfelkeltőbb legyen. A tervezés során fektessen nagy hangsúlyt a képekre és a szövegekre is, hiszen ezeknek pontos információval kell szolgálniuk az érdeklődők felé. 

A roll-upok nagy előnye továbbá, hogy rendkívül egyszerűen használhatóak. Összeszerelésük nem igényel hosszas munkát, akár egy perc alatt felállíthatóak, ráadásul nagyjából ugyanennyire időre van szükség az elcsomagolásukhoz is. 

Ezek a kellékek hordozhatóak, kis súlyúak, így mind a szállításuk, mint pedig a tárolásuk nagyon egyszerű. Kis helyen elférnek, így akár egy személygépkocsiban is helyet kaphatnak, így az egyszeri beruházás tehát többszörösen is megtérülhet. 

A roll-up bannerek kínálata

A Reklámeszköz.hu roll-up bannerjei között számos kivitelből válogathat. Legyen szó standard, standard plus vagy éppen kétoldalas verzióról, itt szinte bármilyen modellt megtalálhat, amire a cégének szüksége van. Egy óriás kivitel ráadásul akár három méterig is kihúzható.

Az összes termékhez bélelt, illetve cipzáras hordtáska is tartozik, mely tökéletes védelmet nyújt a szállítás és a tárolás során. A minőség-ellenőrzésnek köszönhetően a manapság kapható roll-upok szerkezetileg tökéletesek, így akár többéves élettartamra is számíthat. 

A nyomatok esetében egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a prémium és újrahasznosított alapanyagból készült speciális változatok. Korábban számos olcsó és környezetterhelő PVC molinó helyett szerencsére most már minőségi termékeket vásárolhat. Ezek mind matt felületet kaptak, így vállalatát remek fényben tüntetheti fel, bármilyen eseményről is legyen szó. 

Kiemelendő továbbá, hogy a roll-upok esetében nyomatcserére is lehetőség van, amelynek hála, kisebb lesz a termékek környezeti terhelése. A szakemberek pillanatok alatt lecserélik a korábbi nyomatot, amelynek helyére egy újabb tervezés kerülhet fel. Ez nagyjából 5-10 percet vesz igénybe, így akár helyben meg is várhatja.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.