Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mi az ikonikus cipőkollekció titka?

Mi az ikonikus cipőkollekció titka? Reklám

Valószínűleg mindenki ismeri már a híres márkákat, akik igazán nagysikerű cipőkollekciókat dobnak piacra. Mindezt évről évre teszik, ami hatalmas tervezést igényel, hiszen a sneakerekkel minden igényt megpróbálnak kielégíteni. Amennyiben ugyanis sikerül megfelelő kiegészítőkkel előrukkolni, a vásárlók hűek lesznek az adott céghez. Lássuk, hogy mi az ikonikus cipőkollekció valódi titka!

Mit tud ez a márka, amit a többi nem?

Felmerülhet a kérdés az emberekben, hogy mi az, amitől egy sportcipő sikeres lesz. Miért akar mindenki egy egyedi, színes és kényelmes darabot, ami bár drágább, mint egy tornacipő, sokkal tartósabb is? 

A Nike még az 1980-as években kezdett el egy új slágertermékkel foglalkozni. Az egyik vezető ugyanis nagyon bizakodva állt hozzá, hogy az újítás meghozza majd a fellendülést a vállalat számára. Ez a személy végül úgy határozott, hogy Michael Jordan kosárlabdázóval közösen alkotják meg az új kollekciót. A cég fejéből pattant ki először, hogy folyamatosan újítani szükséges a kosárlabdás cipőket, amikből aztán rengeteg színt kínálnak eladásra.

Ennek köszönhetően látott napvilágot a True to Sole Nike Dunk változata, amelynek sikerére szinte egy napot sem kellett várni. Minden fiatal vagy idős, aki szerette a trendi és a sportos modelleket, ilyet akart magának. 

Mik tartoznak a Nike Dunk kollekcióhoz?

Az egyik cipő, amit ide sorolhatunk, a High Championships Navy sneaker, amelynek magas felsőrészén a fehér és a tengerészkék árnyalat dominál. Ez nemcsak a színe, hanem a stílusa miatt is hatalmas kedvenc lett. A tavaly nyáron megjelent sportcipő normál méretezéssel rendelkezik, éppen úgy, ahogy a Retro Black White változat is. Ez egy 2021-es év eleji darab, amely teljesen minimál stílusban került a boltok polcaira. A fehér és fekete színek szinte bármilyen összeállításhoz remekül passzolnak. 

Ne feledkezzünk meg továbbá a Low “Georgetown”-ról sem, amely egy rendkívül kellemes összhatású sportcipő. A sneakeren a sötét tónusok dominálnak, a felső része éjkék és világosszürke. Előbbi a talpon is visszaköszön, ezáltal pedig bármilyen casual öltözékhez jól mutat.

Hogyan vásárolhatóak meg a Nike Dunk cipők?

Ezt a kollekciót ugyanúgy be lehet szerezni az említett True to Sole webáruházból, de igény esetén a nemrég nyílt üzletben meg is lehet azokat nézni. Ezáltal pedig garantáltan nem lesz probléma a mérettel sem, hiszen helyben meg tudjuk állapítani, hogy mekkora sneakerre is van szükségünk. Lehetséges, hogy nem is csak egy modellel térünk haza, hiszen a hatalmas kínálatban szinte lehetetlen kiválasztani azt az egyet, amit szívünk szerint egész nap viselnénk.

Ez a webshop Magyarország első olyan üzlete, ahol limitált és márkás termékeket vásárolhatunk meg. Ez garancia arra, hogy az itt beszerzett sportcipőkkel nem találkozunk majd nap mint nap egy másik személy lábán. Amennyiben pedig külföldre szeretnénk szállíttatni belőlük, a cég számára az sem okoz problémát. Rengeteg környékbeli és európai országba eljuttatják számunkra a kinézett változatot. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük