Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zacher Gábor-előadás

Március 2-án 19 órától Hétköznapi boldog(talan)ságaink című előadásában Zacher Gábor mesél arról, hogy van, aki a csokoládétól, más a cigarettától, alkoholtól vagy a gyógyszertől válik függővé, de létezik mobiltelefon-, facebook-, de még edzésfüggőség is.

A sürgősségi orvos 2015-ben, 25 évnyi házasság után vált el a feleségétől, de számára sokkal nagyobb trauma volt, hogy kiderült, gumiallergiás, és ezért ott kellett hagynia a Honvédkórház traumatológiáját. Talán kevesen tudják, de a toxikológia előtt Zacher baleseti sebészként dolgozott, és az allergia vetett végett ennek a karrierjének.

Polgári családból származik. Korábban a Fideszben politizált. Ha történik valamilyen nagy horderejű mérgezés, vagy új kábítószerféleséget dobnak piacra, biztosan megszólaltatják. Gyakran nevelő céllal is nyilatkozik, amivel fontos információkat képes átadni az embereknek, főleg a fiataloknak. Több mint harminc éve pipázik és szenvedélyesen gyűjti is a pipákat. Viccesen mondta már többször, hogy neki is vannak függőségei, az egyik a dohányzás, a másik a mogyorós csokoládé, amit mindig tart a munkahelyén a fiókjában is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük