Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Üzenem a hegyeknek

Üzenem a hegyeknek Kultúra

Karácsony ünnepének szentségére, meghittségére, a közösségi együttlét, az összetartozás fontosságára hívja fel a figyelmet Benedek Huszár János, Barót város polgármestere. A városvezető a Wass Albertet idéző Üzenem az otthoni hegyeknek… mottóval csalogatja haza egy-egy dallam és gondolat erejéig mindazokat, akik elszármaztak Erdővidékről.

Hirdetés
Hirdetés

Benedek Huszár János célja az, hogy bár néhány múló pillanatra összehozza azokat a családokat, baráti társaságokat, akik a járványügy miatt nem tudtak vagy nem tudnak Erdővidékre hazautazni az ünnepek idejére.

Kétfajta üzenet küldhető elektronikusan. Az egyik fajta a szöveges, maximum ötmondatos üzenet, melyet bárki megírhat. Ezek a szövegek névvel ellátott képeslaphoz hasonló elektronikus maketteken jelennek meg a város önkormányzatának Facebook-oldalán.

A másik fajta üzenet a művészeknek szól. Ebben az esetben dallamokkal ellátott jókívánságokat vár az önkormányzat, amelyek lehetnek refrénalapok vagy kórusmű-részletek, zenekari bejátszások, illetve szólóénekek. Ezek a videók nem haladhatják meg az egy percet.

Az üzeneteket, videókat az uzenemazotthonihegyeknek@gmail.com e-mail címre lehet küldeni december 21-án 23 óra 30 percig. Jelentkezhetnek erdővidéki művészek is, hogy a karácsonyi üdvözlet teljessé váljon.

(A baróti városháza közleménye)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások