Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tombola, ajándékok, torta

Tombola, ajándékok, torta Kultúra

Vasárnap, istentisztelet után a Szörcsei Református Egyházközségben nőnapot ünnepeltek a szép számban megjelenők. A nőszövetség elnöknője, Benedek Szilvia tombolahúzást szervezett, értékes nyereményeket vehettek át a szerencsés nyertesek. A fődíj egy torta volt, emellett kézi készítésű emléktárgyak, könyvek sütemény örvendeztette meg a jelenlevőket.

Hirdetés
Hirdetés

Az elnöknő meglepetéssel is készült, hogy azok, akik nem nyernek, se menjenek üres kézzel haza: képeslapok és ötletes tűpárna volt a szívmelengető ajándék. A hangulatot a kovásznai Sicton együttes fokozta, melynek tagjai színvonalas minikoncerttel csaltak mosolyt az arcokra, sokan velük együtt énekeltek. Az ünnepség végén az egyházközség főgondnoka, Paizs Attila és Zabola polgármestere, Fejér Levente köszöntötte az egybegyűlteket, minden jelenlevő nőnek egy-egy szál virággal kedveskedtek. A gyülekezet részéről Szász Magdolna megható szavakkal köszönte meg a szép megemlékezést.

Ezek után a lelkésznő, a nőszövetségi elnöknő és a főgondnok felkeresték Séra Ilus nénit, aki 97 esztendejével a település legidősebb lakója. Benedek Szilvia a nőszövetség ajándékát, egy ízletes, házi készítésű tortát adott át a megilletődött örvendező asszonynak.

Biró Erika

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások