Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Székelyföld Napok

Székelyföld Napok Kultúra

A csíkszeredai Bács Botond által tervezett munkának ítélte a szakmai zsűri a fődíjat azon a pályázaton, amelyet a Székelyföld Napok szervezői ez év júliusában hirdettek a három megyét felölelő (Hargita, Maros és Kovászna) rendezvény arculatának megújítására.

Hirdetés
Hirdetés

A pályázat célja egy, a rendezvény tematikájához illő, Székelyföld értékeit kihangsúlyozó, korszerű arculat kidolgozása volt. A 27 beérkezett munkára szeptember 5. és 10. között egyrészt a Facebook-on adhattak le szavazatokat, míg a szakmai díjat a rendezvény sajátosságainak, Székelyföld szimbólumrendszerének megjelenítésére figyelve egy öttagú zsűri (Damokos Csaba dizájner, Gábor Balázs kommunikációs tanácsadó, illetve a Kovászna Megyei Művelődési Központ három munkatársa: Imreh István, az intézmény vezetője, Ráduly Kinga, a KMMK PR szakelőadója és Tusa Nóra, a művelődési központ grafikusa) ítélte oda az általuk legjobbnak tartott alkotásnak.

A Hargita Megyei Kulturális Központ által ezer lejjel jutalmazott közönségdíjat az aradi Pálfi Kinga munkája nyerte el, a Kovászna Megyei Művelődési Központ által felajánlott háromezer lejes fődíj Bács Botondot illette meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük