Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

SZABADTÉRI FILMVETÍTÉSEK

Hat év után újra lesznek szabadtéri filmvetítések Sepsiszentgyörgyön. Az idei helyszín a Kónya Ádám Művelődési Ház szomszédságában levő ’56-os park, ahol július közepéig az utóbbi évek sikeres magyar játékfilmjeiből vetítenek 5 filmet a Filmtett Egyesület támogatásával, melyek között lesz vígjáték, szatíra, krimi-dráma és thriller. Esőnapokat is terveznek! A vetítések 21.30-tól kezdődnek, jegyeket 10, illetve 5 lejes áron a Művész mozi jegypénztárában lehet váltani július 1-jétől, hétfőtől péntekig 14 és 22 óra között, esőnap esetén pedig szombaton 20 és 22 óra között. A filmvetítéseken a részvétel a jelenleg érvényben levő egészségügyi előírásoknak megfelelően történik: az udvarban belépéskor hőmérsékletmérés, helyfoglalás a megfelelő távolságban kirakott székeken az érkezés sorrendjében; maszk viselete ajánlott! Július 2-án, csütörtökön 21.30-tól: Drakulics elvtárs (2018-as, HU); esőnap: július 3., péntek).

EMLÉKKIÁLLÍTÁS

Ma 17 órától Miklóssy Mária festőművész festészeti és grafikai kiállítását nyitják meg Sepsiszentgyörgyön a Lábasházban. A kiállításon megnyitóbeszédet mond a kurátor, Deák Ferenc Loránd. A kiállítás a Lábasház alagsorában található két kiállítóteremben tekinthető meg július 31-ig hétköznap 8 és 16 óra között.

HUMORKERT

Hosszabb kényszerszünet után ma 18 órakor minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarterébe.

MÚZEUMKERTI ELŐADÁSOK

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház július folyamán is folytatja a szabadtérielőadás-sorozatát a Múzeumkertben. Július 2-án 20.30-tól Pintér Béla: A Sütemények Királynője, rendező: Pálffy Tibor, esőnap: július 3., 20.30.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük