Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nőszövetségi színtársulat Komollón

Nőszövetségi színtársulat Komollón Kultúra

Az elmúlt hétvégén Komolló ismét megmutatta, hogy egy kis település népe is képes eredményeket elérni, ha kerül, aki felélessze és összpontosítsa szunnyadó szellemi energiáit; ha van, aki közösségé kovácsolja.

Hirdetés
Hirdetés

Nők napja alkalmából immár hatodik alkalommal léptek színpadra a helyi református egyház kebelében életre hívott és lelkipásztor által felkarolt nőszövetség amatőr színtársulatának tagjai. Vállalták a rivaldafényt, hogy vidám perceket szerezzenek a művelődési házat zsúfolásig megtöltő közönségnek. Próbálkozásukat pedig ezúttal is siker koronázta, hiszen az előadás ideje alatt hangos nevetéstől és tapstól visszhangzott a terem.

Az ünnepre való tekintettel a társadalomban, valamint annak sejtjét alkotó családban egyaránt nélkülözhetetlen nő állt a vidám jelenetek középpontjában. És a szereplők jó érzékkel jelenítették meg az életet adó anyát, örömet nyújtó szeretőt, biztonságot adó társat és otthon tüzét vigyázó asszonyt. De nem feledkeztek meg a félrelépő menyecskéről, számon kérő fehérnépről és féltékeny házisárkányról sem. És mindezt a mindennapok természetességével, humorral fűszerezve tették.
A falutalálkozónak is beillő rendezvény bállal ért véget.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük