Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Látogatható a megyei könyvtár

Látogatható a megyei könyvtár Kultúra

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár június 15-től, keddtől újra megnyitja szabadpolcos tereit az olvasók számára. Látogatható lesz a felnőtt kölcsönző részleg, a gyermekkönyvtár és a Sport utcai fiókkönyvtár is.

Hirdetés
Hirdetés

Egyszerre legtöbb 10-10 olvasó tartózkodhat a részlegeken, és legtöbb 20 percet tölthet a polcok között, maszkot viselve, és betartva az egymás közötti kötelező távolságot. Könyvtárhasználat előtt kötelező a lázmérés és a kézfertőtlenítés! Arra kérik az olvasóikat, vigyék magukkal a könyvtári belépőjüket is.

A fő székhelyen keddenként 9-től 19 óráig, szerdán, csütörtökön és pénteken 9-től 17 óráig, szombaton 9-től 13 óráig fogadják az olvasókat, hétfőn zárva tartanak. A fiókkönyvtárban kedden és csütörtökön 12-19, szerdán és pénteken 9-15, a hónap első és harmadik szombatján 9-13 óra között tartanak nyitva.

Megkönnyíti a könyvkölcsönzést és lerövidíti a könyvtárban eltöltendő időt, ha előzetesen jelzik igényléseiket (előjegyzésre és félretételre vonatkozóan is) telefonon (0267.312.133) vagy e-mail-ben (kolcsonzo@kmkt.ro, copii@kmkt.ro). A könyvtár katalógusa az online.kmkt.ro címen böngészhető.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük