Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Könyvbemutató a Kovács Librisben

Könyvbemutató a Kovács Librisben Kultúra

A kolozsvári Györkös Mányi Albert-emlékház Nyitott szemmel című világjáró sorozatának eddigi beszélgetéseit foglalja kötetekbe az a könyvsorozat, amelyet ma 17 órától mutatnak be Sepsiszentgyörgyön a Csíki utca 5/A szám alatti Kovács Libris könyvesboltban a háromszéki könyvbarátoknak.

Hirdetés
Hirdetés

A szervezők szeretettel várnak mindenkit a Köntés-kávézó feletti könyvesboltba, ahol dr. Turóczi Ildikó közreműködésével a népszerű kolozsvári beszélgető-sorozat házigazdája és társszervezője, Laczkó Vass Róbert színművész beszél majd a világjáró-beszélgetések céljáról, a könyvsorozat létrejöttéről és kiadásának műhelytitkairól.

A közreadott beszélgetések nem egyszerű útleírások vagy bakancslistás történetek, hanem sajátos tanulságokat megfogalmazó történetek, amelyek az utazások során megismert országok érdekességei, szépségei mellett az ott élő népek konfliktusaiba, életvitelük nehézségeibe is betekintést nyújtanak. Szó lesz diktatúrákról, missziós munkáról, párhuzamos társadalmakról, az emberarcú szocializmus embertelenségeiről, kis népek és néptöredékek küzdelméről a megmaradásért, de nem zárkóznak el az Európát megrengető migrációs válság kibeszélése elől sem.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük