Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Koncertek a Jazz Bisztróban

Koncertek a Jazz Bisztróban Kultúra

Jövő héten ismét különleges zenei élményt kínál a kézdivásárhelyi Jazz Bisztró. Három koncertre is készülhetünk.

Hirdetés
Hirdetés

Elsőként, június 25-én, kedden 21 órától a Gyárfás István Trió & Luiza Zan lép fel a kézdivásárhelyi Jazz Bisztró színpadán. Íme, egy kis ízelítő:

https://fb.watch/sLHYyg-acZ/ 

Őket Blansch követi június 27-én, csütörtökön ugyancsak 21 órától. A magyarországi pop-szcéna feltörekvő alakjának az utóbbi évek rendkívül eseménydúsnak bizonyultak: Gerendás Dani és Szabó Balázs producerek közreműködésével kiadta első nagylemezét, a Szárnypróbát. Ezt követően számos lehetősége adódott szólókarrierje szárnybontogatására: megjelent többek között egy live fellépése a Hajógyár YouTube-oldalán, részt vett dalszerző táborokban, megjárta a Veszprém Arénát feltörekvő barátaival, valamint visszatérő fellépője a ProJam Sessions színpadának, ahol számos előadó és zenész között csillogtatja meg tehetségét.

Végül június 29-én, pénteken 20 órától: Ewiva feat. Lantos Zoltán-koncert. Tóth Evelin formációja főként saját szerzeményeket játszik, de forrásként előszeretettel nyúl hazai, illetve a világ különböző részeiről származó népdalokhoz is. Előadásában hol a fado és a magyar népzene melankóliája, hol a flamenco vagy a szefárd népzene forró szenvedélyessége kerül előtérbe, de az egyértelműen tetten érhető stílusjegyek – jazz, világzene, pop, elektro – ellenére mégis egy megújított zenei nyelvet beszél, izgalmas és összetéveszthetetlen hangzást hozva létre. Péntek este Lantos Zoltán hegedűművész közreműködésével egy kivételes, de jelentős közös zenei múltból merítő produkció szem és fültanúja lehet a nagyérdemű.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük