Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ilyen volt az Untold fesztivál első napja

Az Untold fesztivál első napja nem csupán az újoncoknak, hanem mindenkinek nagy élmény volt. Annak ellenére, hogy a karszalagok átvétele már napokkal ezelőtt megkezdődött, a check-in pontoknál kígyózó sor várta az odaérkezőket, akárcsak a bejáratnál.

[reklám]

Utóbbinál komoly ellenőrzésen estek át a fesztiválozók, táskájuk tartalmát egy csapat önkéntes ellenőrizte, hozzájárulván a fesztivál biztonságos kimeneteléhez. A hosszas várokozás azonban megérte, mert a belépést követően mindenkit hihetetlen látvány fogadott. 3 út vezetett az arénáig, ahol a főszínpad található, és ezeknek az utaknak mindegyike mentén standok, újabb színpadok, pihenőhelyek és különlegesebbnél különlegesebb tevékenységek várták az érdeklődőket. A sötétedést követően a hömpölygő tömeg az aréna felé indult, útjuk a fényekkel és tüzes fáklyakészítményekkel kirakott ösvényen vezetett. Az aréna csordultig tele volt, de a bulizóknak ez sem vette el a kedvét. A svéd származású énekesnő, Tove Lo slágerei szórakoztatták a pop zene kedvelőit, ezt követően James Arthur dalai szóltak a romantikus lelkekhez, majd a hangulatot Dimitri Vegas és Like Mike tetőzték. Dj-szettjük alatt hallhattuk több ismert előadóművész zenéjének feldolgozását, de a román többségű fesztiválozókra tekintettel, a “Dragostea din tei” is megszólalt. Az est fénypontja a “3 are legends” (Dimitri Vegas, Like Mike, Steve Aoki) volt, akik most léptek fel először együtt az Untold színpadán. Hajnali 5-kor Steve Aoki tette emlékezetessé a fesztiválozók számára a napfelkeltét. Szokásához híven, az előadás végén óriási tortákat dobált a közönség közé. Természetesen, az este folyamán a többi színpadon is fergeteges bulik voltak, mindenki megtalálhatta a számára megfelő zeneműfajt. 

A bulizásban megéhezőket bő étel- és italkínálat várta. Az árak bár jóval magasabbak a megszokottnál, a fesztiválozók nem tántorodtak el a fogyasztástól. Ezenkívül több helyen is megpihenhettek a résztvevők, ha elfáradtak a bulizásban. Az úgynevezett “chill-zone”-ok babzsákokkal, padokkal, asztalokkal voltak megfelelően felszerelve. Ezeknek a sikerét az is bizonyította, hogy hajnaltájt lehetetlen volt üres helyet találni. 

A fesztiválozók az öltözködésükre is nagy figyelmet fektettek, extrémebbnél-extrémebb sminkek, jelmezek, hajdíszek voltak láthatóak. 

Összességében az első nap beteljesítette mindenki várakozását, sőt, még túl is szárnyalta azokat.  

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük