Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ikafalvi Művelődési Napok

Ikafalvi Művelődési Napok Kultúra

Kétnapos eseménysorozatra várták hétvégén az érdeklődőket az Ikafalvi Művelődési Napok szervezői, a járványra való tekintettel a rendezvény zártkörű volt, a maszk viselése kötelező, azonban a falu lakói így is kizökkenhettek a hétköznapok egyhangúságából.

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap hálaadó istentiszteletre gyűltek össze a hívek az ikafalvi templomban, Bardócz Csaba kettős minőségben: lelkipásztorként és szervezőként ünnepélyesen megnyitotta a rendezvényt. Délután a faluházban Gál Orsolya helyi képzőművész tárlatának megnyitóján Mátis Izabella, Ikafalva monográfiájának írója méltatta Orsolya munkáit.

Fábián Sándor, Csernáton község megbízott polgármesterének rövid záróbeszéde után este folytatódott a kulturális esemény a faluház udvarán felállított színpadon: a szentegyházi Ködszurkáló Kisszínház Neil Simon Furcsa pár című előadását mutatta be, majd egy kis fogadást tartottak a kultúrház udvarán, a finom falatokat az Ikafalvi Nőszövetség készítette.

Hétfőn a gyerekekről szólt a nap, hiszen a hosszú vakáció alatt nem vehettek semmilyen közös programon részt. Szórakoztatásukról a Zöld Nap Egyesület önkéntesei gondoskodtak különböző játékokkal és érdekes foglalkozásokkal.

Botár Beáta

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük