Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Határokon átívelő program

Határokon átívelő program Kultúra

A Regisztrált Nemzeti Tehetségpont és Európai Tehetségpont minősítésű Osonó Színházműhely komplex tehetséggondozó programot valósít meg a következő időszakban.

Hirdetés
Hirdetés

A Tehetséggondozás határok nélkül című projekt az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, a Nemzeti Tehetség Program keretében jött létre, és két hétvégén keresztül biztosít színházi nevelésen alapuló személyiségfejlesztő, tehetségápoló műhelymunka-sorozatot, hat magyarországi és hat vajdasági résztvevő számára. A tehetségprogram a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetséggel együttműködésben zajlik.

Az 50 órás intenzív projekt két fázisban valósul meg: november 26–28. között Budapesten, míg december 10–12. között a vajdasági Tóthfaluban. Mindkét helyszínen, a programba bevont 12 magyarországi és vajdasági fiatal számára Fazakas Misi rendező és színházpedagógus, illetve Mucha Oszkár színész, tréner tart színházi nevelési, önismereti, személyiségfejlesztő, csapatkovácsoló, beszédkészségfejlesztő és színészmesterség műhelyfoglalkozásokat. A program során a résztvevő fiatalok egyes kulcskompetenciái, mint a kommunikáció, csapatmunka, önérvényesítés, hitelesség, beszédkészség, empátia, proaktivitás és vezetői képesség játékos és interaktív foglalkozások keretében erősödnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük