Hirdetés
Hirdetés

Ha szeretsz énekelni, és tudsz is, akkor itt a helyed!

Ha szeretsz énekelni, és tudsz is, akkor itt a helyed! Kultúra

A Kónya Ádám Művelődési Ház égisze alatt működő sepsiszentgyörgyi Cantus Firmus Vegyeskar, valamint a sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda kórustagtoborzót hirdet.

A nagy múltú kórusok taglétszámnövelés és fiatalítás céljából énekelni szerető személyek jelentkezését várják Sepsiszentgyörgyről és a környező településekről. 

A Cantus Firmus Vegyeskar több mint 40 éves működése alatt gazdag repertoárt alakított ki, mely magába foglalja a magyar és egyetemes kórusirodalom világi és egyházi műveinek gyöngyszemeit. Rendszeresen fellép helyi, szórvány és nemzetközi kóruseseményeken. Idén új tagok jelentkezését várja minden szólamba Sepsiszentgyörgyről és a környező településekről is. Zenei előképzettség nem kötelező.

A több mint 100 éves sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda

A már több mint 100 éves sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda tagja a Száztagú Székely Férfikórusnak is. Repertoárját meghatározza a magyar és egyetemes kóruszene szinte minden korszaka a reneszánsztól a kortárs művekig (egyházi, klasszikus, népdal, katonadal, bordal, stb.). Rendszeresen fellép helyi, szórvány és nemzetközi kóruseseményeken. A kórus szeretettel várja azokat a sepsiszentgyörgyi és környékbeli érdeklődőket, akik szeretnek és tudnak énekelni, szabadidejüket szívesen fordítanák e célra, és egy dalos társaságba szeretnének tartozni. Zenei előképzettség nem kötelező.

Mindkét kórusba jelentkezni lehet a 0757.987.227-es telefonszámon, a jakabarpady@gmail.com e-mail-címen, vagy személyesen hétfőn, szerdán és péntek 9–16 óra között, illetve kedden és csütörtökön 14–17 óra között a Kónya Ádám Művelődési Házban (Kossuth Lajos utca, 13. szám).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük