Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Farsangbúcsúztató

Farsangbúcsúztató Kultúra

A tavasz első havában a Háromszék Táncegyüttes programja újra felélénkül, hiszen az év eleji pörgő eseménysorok folytatásaként, továbbra is teljes lendülettel játssza előadásait. Március 5–7. között farsangbúcsúztató eseménysorra készülnek, később turnéra indul a Vágják az erdei utat… című produkció, illetve az újonnan bemutatott gyerekelőadást is műsorra tűzik.

A hónap első napjaiban farsangot búcsúztató, összehangolt programkínálattal várja nézőit a Háromszék Táncegyüttes. A már hagyományossá vált farsangi táncházat kedden 20 órától tartják a Háromszék Táncstúdióban. Emlékeztetik az érdeklődőket, hogy a 2019-es évvel kezdődően nem csak tánc-, hanem énekoktatással is készülnek a társulat tagjai, továbbá kötelezővé vált a cserecipő használata. Az ünnepi táncház éjszaka 1 óráig tart, illetve ez alkalommal is a Heveder zenekar és a Folker együttes muzsikál majd.

Hirdetés
Hirdetés

A FarsangFarka névre keresztelt ünnepi programkínálat második részeként a Vágják az erdei utat… című folklórelőadását tűzi műsorra az intézmény. Így az Ivácson László rendezte produkciót március 6-án és 7-én összesen három alkalommal nézhetik meg a sepsiszentgyörgyiek: március 6-án, szerdán 19 órától, csütörtökön 11 és 14 órától a Háromszék Táncstúdióban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük