Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nehéz üres kézzel távozni

Nehéz üres kézzel távozni Kultúra

Simon Tünde és Mike Bálint Gábor, két fiatal közgazdász nagy vállalkozása Szentgyörgy leg­újabb kávézós könyvesboltja, a Librim Könyvudvar, amelyhez a Székely Mikó Kollégium melletti gang alatt jutunk el. A pénteki megnyitót a tulajdonosok igazi ünneppé varázsolták.

– Szeretnénk, ha nálunk mindenki megtalálná a kedvére valót: kávét, teát, üdítőt, könyvet. Nagyon sok energiát belefektettünk ebbe a vállalkozásba, nagy reményeink vannak – mondta el lapunknak Simon Tünde, aki készen áll a vállalkozói léttel járó hosszú munkaprogramra is.

Hirdetés
Hirdetés

A könyvesbolt kínálatának bemutatására Mike Bálint Gábort kértük fel.

– A karácsonyi vásárban kapott visszajelzések alapján a könyvek, útikönyvek, térképek mellett maradtak a kínálatban a retro ajándéktárgyak, bővítettük a társasjáték-készletünket, most jelentek meg az országban és nálunk is a mechanikus, 3D-s kirakós fajátékok. Vannak irodaszereink is, az iskola közelségére való tekintettel a legszükségesebbek, ami egy diáknak kellhet. Román könyveket is forgalmazunk, ha van rá igény, majd bővítjük a készletet. Úgy tervezzük, ha jön a nyár, a teraszt is berendezzük, és hosszabbított nyitvatartással várjuk az ügyfeleket (jelenleg 9-től 19 óráig tart nyitva a bolt) – részletezte az ifjú tulajdono

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. március 4., 18:50
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Nagyon szívesen megnézném, ha nem lenne olyan messze….Nagyon jó ötlet, hogy lehet olvasgatni, kávézni…ki csak nézeget, abból lesz a vásárló….Gratulálok és sok sikert kívánok!!!

  • User
    Dátum: 2019. március 5., 8:39
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Nagyon szep,es jo dolog ,hogy ilyesmi jelenik meg a varosban.Vasaroltam is,kaveztam is ott,Epp csak ne legyen belole diakkavezo,mert a fo szerep a konyveke ,nem a kavee.