Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy ének kottája

Egy ének kottája Kultúra

Július 9-én, pénteken 19 órától a FillHarMoni koncertjével folytatódik a KultúrPark eseménysorozata.

A FillHarMoni magával ragadó koncertet, különleges hangszerelést, kiemelkedő előadást és virtuozitást ígér. A művészek nagy tapasztalata mind rockzenekarokban, mind klasszikus zenei együttesekben garantálja a felejthetetlen élményt.

A zenekart Opra Mónika szólista (Back in Time, Lady and The Tramps, HarMony) és Kertész János (Lady and The Tramps, Harmony, stb.) alapította, a többi tagjai: Kertész Huba (akusztikus gitár), Tóth-Györgybíró Apor (cselló) és Ráduly Zsófia (hegedű), akik az Egy ének kottája című koncerttel készülnek a sepsiszentgyörgyi közönségnek.

Az előző évhez hasonlóan idén is színes programokkal várják a közönséget a nyári estéken az ‘56-os emlékparkban, Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán. A rendezvény során hetente koncertek, előadások és a Művész Mozi kültéri filmvetítései közül válogathatnak majd kedvükre a kikapcsolódni vágyók.

Hirdetés
Hirdetés

A koncertre az ülőhelyek száma korlátozott, így mindössze 200 jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Kulturális Szervezőirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük