Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:00 Lelki ismeretek (am. animációs film, magy. besz.), 15:30 Szilaj: Zabolátlanok (am. animációs kalandfilm, rom. besz.), 17:30 A briliáns csel (sp. akcióthriller),18:00 A nomádok földje (am. filmdráma), 20:00 Antoinette dans les Cévennes (fr.–belg. romantikus vígjáték), 20:15 Fekete özvegy (am. akciófilm).

KONCERT

*Ma 18 órától a csernátoni Haszmann Pál Múzeumba Dévai-Nagy Kamilla előadóművész és Lukácsy Katalin színművésznő műsora tekinthető meg. A belépés ingyenes.

* Ma 19 órától a Bástya Házban rendkívüli kamarakoncertet tart a Les nimphes à la fontaine trió. Az együttes tagjai: Alina Nauncef (hegedű), Anca Preda (zongora) és Filip Ignác (fuvola). Egy jegy ára 20 lej.

* Július 9-én, pénteken 19 órától a Baróti Városi Művelődési Házban a Sárik Péter Trió & Falusi Mariann Jazzkívánságműsor magyarul 2. című lemezét mutatja be. A jegyek ára: 20, nyugdíjasoknak 10 lej. További tájékoztatás a 0740.780.353-as telefonszámon.

TUDÁSTÁR

Ma 18 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében Barabás Enikő tart előadást a Csillagok fényében járva címmel. Belépés regisztráció alapján.

MÚZEUM

A sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeum a felújítási munkálatok miatt lezárta a múzeum főbejáratát. Az ügyintézés online, az office.sznm@gmail.com e-mail-címen zajlik, illetve, ha ez nem megoldható, akkor a Kós Károly u. 4. szám alatti bejárat vehető igénybe.

Várják a látogatókat a Lábasházba (Szabadság tér 7.) hétköznapokon 9 és 16 óra, csütörtökön 9 és 19 óra, hétvégén pedig 10 és 14 óra között, ahol a Szabadság színeváltozásai című tárlat tekinthető meg. A belépő felnőtteknek 5 lejbe kerül, gyermekeknek és nyugdíjasoknak ingyenes. Csoportok a következő telefonszámon jelentkezhetnek: 0267.312.442.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük