Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egészség a jobb jövőért

Egészség a jobb jövőért Kultúra

Az Osonó Színházműhely, a Sepsi Adrenalin Sport Egyesülettel és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetséggel partnerségben hozta létre az Egészség a jobb jövőért – Személyiségfejlesztés és egészségtudatosság az oktatásban elnevezésű projektet.

Hirdetés
Hirdetés

Az innovatív nevelési módszerek átadásán túl, a november 24–30. között zajló program feltöltődést és szakmai kapcsolódási lehetőséget is biztosított a Magyarországról, Romániából és Szerbiából érkező, összesen 15 résztvevő számára.
Az Európai Unió Erasmus+ programjának támogatásával megvalósuló projektben az önismerettel, az egészséges életmóddal és a testi-lelki egyensúllyal foglalkozó műhelyek és képzések kapnak hangsúlyt, így a műhelyfoglalkozások is nagyon színesek és változatosak. Az Osonóra jellemző személyiségfejlesztő-, csapatösszehozó- és színházi neveléssel kapcsolatos tréningeket Fazakas Misi és Mucha Oszkár tartja, míg Benyhe Bernát drámapedagógiai foglalkozással járul hozzá a résztvevők önismeretéhez. Szőcs Enikő és Szőcs Károly Csaba irányítása alatt a csoport elmélyülhet a sport- és életviteli foglalkozásokban, illetve kipróbálhatja magát a falmászásban is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük