Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Családi nap Kovásznán

Családi nap Kovásznán Kultúra

Szombaton a Kovásznai Római Katolikus Egyházközösség, a Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete, valamint a 109. Havadtőy Sándor Cserkészcsapat közreműködésével Szent István Családi Napot tartanak a kovásznai római katolikus templom kertjében, vasárnap pedig a férfi „létről” tartanak előadást egy másik rendezvényen.
Hirdetés
Hirdetés

Holnap 10 órától gyülekező, 11-től A család mint hivatás – Komáromi Mária hétgyermekes édesanya előadása, 12.30-tól közös ima a családokért (a templomban), 13-tól közös ebéd a templomkertben (bogrács), 14 órától kézműves foglalkozások, családok, csoportok vetélkedője, kötélhúzás, zsákban ugrás, mocsárjárás, családi papucs, dió­törés stb.

Péter Arthur kovásznai plébános kérdésünkre elmondta: az immár 3. alkalommal megrendezendő családi napra felekezeti hovatartozástól függetlenül várnak minden székely-magyar családot. Az elmúlt két évben a rendezvény sikerességét igazolja, hogy átlagosan közel 200 személy szokott részt venni.

Emellett vasárnap a 11 órai misét követően (tehát 12 óra körül) a templomban, a Lélekóra keretében a magyarországi Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója tart előadást Fontos-e férfinek lenni a 21. században címmel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük