Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bibliahét a fürdővárosban

Bibliahét a fürdővárosban Kultúra

A gyerekek hitre való nevelésének céljából vakációs bibliahetet tartottak a Kovászna–Belvárosi Református Egyházközségnél, ahol három napon át vallási tematikájú programokon vehettek részt az érdeklődő fiatalok.

[REKLAM]

A tegnap befejeződött vakációs bibliahét az óvodás és kisiskolás korosztályt célozta meg. A kicsik a három nap alatt, reggel 9-től 14 óráig különböző vallási tematikájú rendezvényeken vehettek részt. Többek között a bibliai történetekkel ismerkedhettek meg, vallási énekeket tanultak, illetve nevelő játékokon keresztül mélyíthették el a református vallásba vetett hitüket. A fiatalokkal vallástanárok, tanítók és az IKE-csoport tagjai foglalkoztak. A rendezvény többek közt a templomban, a templomkertben, a parókia udvarán zajlott.

Hasonló bibliahetes tevékenységet már tartottak a múlt héten is, akkor a Kovászna–Vajnafala Egyházközség szervezésében ismerkedhettek meg alaposabban a fiatalok a református vallással. Balogh Zoltán kovásznai lelkipásztor, kézdi-orbai esperes kérdésünkre elmondta: azért tartják fontosnak a vakációs bibliahét évről évre történő megrendezését, mert a jövő kereszténységének szempontjából fontos a gyerekek hitre való nevelése.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük