Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Alec Baldwin véletlenül lelőtte az operatőrt legújabb filmjének forgatásán

Alec Baldwin véletlenül lelőtte az operatőrt legújabb filmjének forgatásán Kultúra

Halálos baleset történt Alec Baldwin amerikai színész filmjének új-mexikói forgatásán – közölte csütörtök este Santa Fe rendőrsége.

Hirdetés
Hirdetés

A tájékoztatás szerint a 68 éves színész egy a fogatáson használt kellékfegyverrel lőtt és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani.

A hatóságok szerint a történtek vizsgálata még zajlik, a forgatási munkálatokat megszakították. Juan Rios, a seriff szóvivője szerint egyebek között azt vizsgálják, milyen lőszerrel volt megtöltve a kellékfegyver.

A helyi sajtó szerint Baldwint sírva fakadva látták a helyi seriff irodája előtt. A színész eddig nem reagált a megkeresésekre.

A baleset csütörtökön történt a Rust című westernfilm forgatásán az új-mexikói Bonanza Creek farmon. Baldwin játssza a főszerepet a fimben, amelynek egyben producere is. A rendezést Joel Souza vállalta.

1993-ban Bruce Lee fia, a szintén harcművész-filmsztár Brandon Lee forgatáson lelte halálát egy baleset miatt: vaktöltény helyett éles lövedékkel lőttek rá. A történtek a mai napig nem tisztázódtak.

1984-ben Jon-Erik Hexum szenvedett végzetes balesetet, amikor egy kellékpisztollyal lőtte agyon magát a Cover Up című sorozat forgatásán orosz-rulettet játszva.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük