Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes Sepsiszentgyörgyön a Háromszék Táncstúdióban Táncsétány című produkcióját ma 19 órától játssza. Rendező-koreográfus: Ivácson László. Az előadásban elhangzik Reményik Sándor Férfi-erdő című verse Mátray László előadásában. Jegyek a városi szervezőirodában kaphatók.

ELMARAD

A Tortoma Önképzőkör (513.) február 1-i, keddi kiadása, Kisgyörgy Zoltán geológus, újságíró Erdővidék és Alsó-Háromszék című könyveinek bemutatója betegség miatt elmarad.

KÖNYVTÁRI LELTÁR

A Bod Péter Megyei Könyvtár Felnőtt kölcsönző részlegén február 1. és április 1. között leltározás zajlik. A könyvállományból február 15-től lehet kölcsönözni, kizárólag előzetes kérés alapján. A kölcsönözni kívánt könyvek a következőképpen kérhetők: az online katalógus olvasói fiókjába bejelentkezve, félretételi kérés küldésével, e-mailben a kolcsonzo@kmkt.ro címen, telefonon a 0267.312.133-as telefonszámon. Az igényelt dokumentumokat 24 óra múlva lehet átvenni az Olvasóteremben, keddtől péntekig 9 és 17, szombaton pedig 9 és 13 óra között. A Gyermekkönyvtár és a Sport utcai fiókkönyvtár a megszokott program szerint várja továbbra is az olvasókat.

SZÍNHÁZ

Február 2-án, szerdán 19 órától Maria Wojtyszko: Sam, avagy felkészülés a családi életre című előadása látható a Tamási Áron Színház nagytermében, színpadra épített nézőtéren.

KIÁLLÍTÁS

Nagy Lajos fotóművész Lélekjelenlét című fotókiállításának megnyitójára február 4-én (pénteken) 18 órakor kerül sor a kovásznai Kádár László Képtárban. A tárlatot megnyitja és az alkotásokat méltatja: dr. Deák Ferenc Lóránd művészettörténész, magyartanár. A megnyitón közreműködik a Kovászna-Belvárosi Református Egyházközség IKE csoportja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük