Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

TERMÉSZETVÉDELMI TÁBOR

Szeptember 6–8. között a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület tanulmányi tábort szervez a kommandói ifjúsági táborban a Kovászna Megyei Hulladékgazdálkodási Egyesület résztámogatásával. A tábor idén is a Természet – az élet forrása! címet kapta. Olyan 10–16 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet, képesek elszakadni pár napra a telekommunikációs eszközök világától, ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és a szelektív hulladékgyűjtés terén. A változatos és játékos programok mellett elsődleges cél a környezettudatosságra nevelés, a természetvédelem, illetve a játékos tanulás előtérbe helyezése. Bővebben a zoldnap.info-n.

M STUDIO

A sepsiszentgyörgyi mozgásszínház ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban a Pappa mia! című produkciót játssza. Rendező-koreográfus: Fehér Ferenc. Jegyek válthatók személyesen a központi jegyirodában (telefon: 0267.312.104, 0728.083.336).

KÖNYV- ÉS ALBUMBEMUTATÓ

Murányi Sándor Olivér író és Matza Teréz képzőművész A medvék nem késnek című kötetének, valamint Muzsnay Ákos grafikus életmű-albumának bemutatójára kerül sor kedden 18 órától a sepsiszentgyörgyi Tein Teahouse-ban a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár társszervezésében. A rendezvényen Murányi Sándor Olivér és Muzsnay Ákos beszélgetőtársa a Csendes Toll művésznéven is ismert Jász Attila költő, író. A nemrég megjelent album és prózakötet a helyszínen kedvezményesen megvásárolható, a meghívott író és grafikus dedikálja azokat.

IV. IKA-MŰVÉSZTELEP

Szeptember 2-án, csütörtökön 18 órakor dr. Deák Ferenc Loránd nyitja meg a művésztelep záró kiállítását.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük