Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:30 DAU. Natasa német-angol-ukrán-orosz filmdráma, román felirattal, 17:00 Scooby amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, románul beszélő, 19:00 Wasp Network Az ellenállók, francia-spanyol-belga thriller, román felirattal, 19:15 Zűrös kettyintés avagy pornó a diliházban, román dráma, vígjáték.

VIGADÓ MOZI

A Vigadó nagytermében ma 19 órától egy dán filmdráma látható, Thomas Vinterberg: Még egy kört mindenkinek.

SZÍNHÁZ
* Az Andrei Mureșanu Színház társulata ma 19 órától az Aranysárkány/Dragonul de aur című előadását játssza (rendező: Catinca Drăgănescu).

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes Tiszta című néptánc-színházi produkciója ma 19 órától tekinthető meg a Háromszék Táncstúdióban.

KIÁLLÍTÁS

* Újranyitás a Magmában: a kortárs művészeti kiállítótér sajátos módon készült bemutatóval lepi meg a látogatókat: az ARTeast Alapítvány archívumának digitalizálásából és annak publikálásából álló, Kikapcsoltan – Bekapcsoltan 2 / 30 év archívuma című projekt kiállítását május 31-ig tekinthetik meg a kortárs művészet rajongói. Honlap: magma.ro.

TÁRLAT

A Kovászna Megyei Művelődési Központ és Kovászna Megye Tanácsa közös szervezésében pénteken 18 órától kerül sor a Művészeti Karaván – Révkomárom és Háromszék a fotóművészet tükrében című kiállítás megnyitójára Sepsiszentgyörgyön, a Szabadság téren.

ZENE

A kolozsvári Operettissimo május 21-ére, péntekre hirdetett sepsiszentgyörgyi előadása technikai okok miatt elmarad. Az eladott jegyek visszaválthatók pénteken 15–16 óráig a Székely Mikó Kollégiumnál.

KÖNYVBEMUTATÓ

A kézdivásárhelyi Boldog Özséb Római Katolikus Plébánia és a kézdivásárhelyi Szentkereszty Stephanie Egyesület szeretettel meghívja Frigyesy Ágnes, a Budapesti Székely Kör elnöke, Magyar Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett, Szalézi Szent Ferenc-díjas újságíró, fotóriporter Az Úr csodásán működik és Íme az én szeretett fiam. Böjte Csaba ferences kisebb testvéri küldetéséről című köteteinek bemutatójára május 23-án, vasárnap, a pünkösdi ünnepi szentmise után, 11 órakor. Helyszín: Kézdivásárhely, Boldog Özséb római katolikus plébánia hittanterme.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük