Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:45 Lassie hazatér, ném. családi kaland, magyarul beszélő, 17:00 Scooby, am. animációs vígjáték, kaland, románul beszélő, 19:00 Portré a lángoló fiatal lányról, fr. romantikus dráma, román felirattal, 19:15 Szótlan szív, am. dráma, r. f.

SZÍNJÁTSZÁS

Ma 18 órától látható a kovásznai művelődési központban a Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad legújabb előadása, a Lackfi János művei alapján készült Örök. Rendező: Molnár János. A helyek száma korlátozott, ezért kérik, hogy lehetőség szerint előre jelezzék részvételi szándékukat a 0744.364.250-es telefonszámon.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ozsdolán, a kultúrotthonban május 6-án, csütörtökön 18 órai kezdettel mutatják be Salamon Ferenc: A kézdiszéki kisállattartás történetéből című könyvét. A szerzőt dr. Constantinescu Hermann beszélteti.

NÉPTÁNC-SZÍNHÁZ

A Háromszék Táncegyüttes májusban újra műsorra tűzi TISZTA című néptánc-színházi produkcióját. Az előadások időpontjai: május 7-án, 19-én és 20-án 19 órától Sepsiszentgyörgyön, a Háromszék Táncstúdióban. Jegyeket a központi jegyirodában (nyitvatartási rend: hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között, míg pénteken 9-től 13 óráig) lehet vásárolni. Telefon: 0267.312.104.

KIÁLLÍTÁS

Május 8-ig látogatható a kovásznai művelődési ház Ignácz Rózsa-termében Bányai-Szabados Katalin nagyváradi képzőművész egyéni tárlata. A festményeiről, grafikáiról, linómetszeteiről ismert alkotónak az 2020-as országos karanténidőszak alatt készült, nagyméretű, horgolással készült műalkotásait lehet megtekinteni. A kiállítást a nagyváradi Tibor Ernő Galériával társszervezésben hozták tető alá, a belépés ingyenes.

HANGVERSENY

Az idei hangversenyévad következő koncertjére május 7-én, pénteken 19 órától kerül sor a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház nagytermében. Ezúttal a Plugor Sándor Művészeti Líceum kórusainak és zenekarainak közös műsora örvendezteti meg a közönséget. Az előadásra érvényesek a 2020/2021-es hangverseny­évadra váltott bérletek, emellett szabadeladásban is lehet jegyeket vásárolni a kulturális szervezőirodában, a teljes árú jegy 30, a kedvezményes 15 lejbe kerül. A bérlettel rendelkező nézőknek az előadás előtti napokon helyjegyet kell váltaniuk a városi jegyirodában, tel.: 0267.312.104.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük