Felhívás!

Ajánló

KÖNYVBEMUTATÓ

A Székely Nemzeti Múzeum és a László Kálmán Gombászegyesület szervezésében holnap 18 órától a múzeumban bemutatják Zsigmond Győző Gombák a magyar néphagyományban című kötetét. A szerző számos gombafaj és a hozzájuk fűződő hagyomány vizsgálatával segíti a népi gombászat felfedezését az olvasó számára, egyszerre tudományosan és olvasmányosan. Néprajzosként Kinda István, biológusként, gombászként pedig Puskás Attila, valamint a szerző és a kiadó képviselője ismerteti a kötetet. Gitározik: Filip Zsombor.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:45 Trollok a világ körül (amerikai animációs vígjáték, 3D-s, magyarul beszélő), 16:45 10 nap anyu nélkül (francia vígjáték), 19:15 Nagypapa hadművelet (amerikai vígjáték, magyarul beszélő), 19:30 Békeidő (magyar filmdráma). Pénztárnyitvatartás és telefonos helyfoglalás 15-től 21 óráig, telefon: 0787.526.102.

KIÁLLÍTÁS

Március 4-től a sepsiszentgyörgyi Lábasházban megtekinthető Balázs István (Fény)képek című képzőművészeti kiállítása.

SZÍNHÁZ

Március 5-én, pénteken 19 órától a Háromszék Táncstúdióban az M Studio Mozgásszínház Pam Param című előadása tekinthető meg. A héten technikai okok miatt szünetel az előzetes jegyárusítás. Helyek foglalhatók telefonon (0728.083.336, 0267.312.104) vagy személyesen a központi jegyirodában. A jegyek elvételére előadások napján az előadás kezdete előtt egy órával lesz lehetőség.

HANGVERSENY

Március 4-én, csütörtökön 18 órától az Árkosi Művelődési Központ Bástya-termében a Brassói Transilvania Tudományegyetem zenetagozatának végzős diákjai lépnek fel: Kakasi Nóra, Kozma Noémi, Diana Cristea, Ioana Irimescu. Felkészítő tanár: dr. Filip Ignác egyetemi professzor. Zongorán kísér dr. Mihaela Pavel adjunktus.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.