Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

IRODALMI EST

Ma 19 órától a kovásznai művelődési központban, a városi művelődési ház és az Ignácz Rózsa Irodalmi Klub szervezésében mutatják be a Humor az irodalomban című előadást. Összeállította és előadja: Marosán Csaba, a Kolozsvári Állami Magyar Színház színtársulatának tagja.

SZÍNDARAB

A kovásznai Pokolsár Egyesület újra színpadra tűzte Molnár Ferenc A doktor úr című műve alapján Szántó István által rendezett színdarabot. Az előadások január 30-án, illetve 31-én 18 órától lesznek a kulturális központban. A darabot egyébként a tavalyi évben már háromszor is meghirdették, azonban kétszer betegség, egyszer pedig haláleset miatt le kellett mondaniuk. Az előadásról bővebben a következő Kovászna Körképben olvashatnak.

MŰVÉSZ MOZI

Január 26-án, kedden: 16:15 Trollok a világ körül (amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, 3D – románul beszélő); 16:30 Trollok a világ körül (magyarul beszélő); 18:00 Hármasfonat (magyar dokumentumfilm); 19:00 Hab (magyar romantikus vígjáték, angol felirattal); 19:15 Békeidő (magyar filmdráma) – a filmvetítés után közönségtalálkozó lesz Török-Illyés Orsolya színművésszel.

SZÍNHÁZ

* Ny. V. Gogol Kártyások című komédiája a Tamási Áron Színház kamaratermében tekinthető meg 27-én 19 órától. Rendező: Zakariás Zalán.

* Az M Studio Mozgásszínház az Andrea Gavriliu által rendezett Pam param című legújabb előadását 30-án játssza a Háromszék Táncstúdióban. Jegyek a biletmaster.ro oldalon és a központi jegyirodában kaphatók.

* Technikai okok miatt elmarad a január 26-ra betervezett Amikor telihold ragyog a turkáló felett c. előadás, közülte a TÁSZ. A már megvásárolt jegyek visszaválthatóak vagy átválthatóak más előadásokra. Felhívják a nézők figyelmét, hogy adminisztratív okok miatt január 25-28., illetve február 2-10. között tudják visszaadni a már kiváltott jegyek árát.

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes az Ivácson László rendezésében készült Táncsétány című előadását január 27-én 19 órától Sepsiszentgyörgyön, a Háromszék Táncstúdióban, 25-én és 26-án 19 órától Baróton, a művelődési házban játssza.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük