Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 15:45 Lassie hazatér (románul beszélő, ném. családi kalandfilm); 17:30 Tenet (an.–am.–kan. akcióthriller, dráma); 18:00 Bloodshot (am. fantasztikus akciófilm); 20:30 Filmtettfeszt: Éden (magy.–rom. dráma); 20:45 Tenet.

FILMVETÍTÉS

Ma 17 órától a kovásznai művelődési központban a Lengemesék 2.; 20 órától a La Gomera című film látható.

KONCERT

Ma 18 órától a kökösi unitárius templom udvarán a 2001-ben alakult Kelekótya együttes gyermekkoncerttel szórakoztatja a kicsiket és a nagyokat. Az öttagú zenekar elsődleges célja, hogy hagyományos száraz hangszerekkel (nagybőgő, furulya, mandolin, hegedű, gitár stb.), az élő előadásmód átütő erejével közvetítse a magyar irodalom – Kányádi, Weöres, József Attila és mások – műremekeit. Helyfoglalás az érkezés sorrendjében.

NÓTAEST

Szeptember 17-én, csütörtökön 18 órától a sepsiszentgyörgyi Kolcza vendéglő kertjébe a Szól a nóta című estre várják a magyar nóta kedvelőit. Zenél a Muskátli zenekar, nótázik: Kovács Enikő és Orbán Barra Gábor.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Librim Könyvudvarban Rancz Zsolt „Neked könnyű, me’ céged van” című könyvét mutatják be. A könyvet Bodosi Imre, a Hamor Soft Kft. ügyvezetője méltatja. A beszélgetés moderátora Máthé Kincső, a Friss FM munkatársa.

NÉPTÁNC

* Ma 18 órától Kézdivásárhelyen, a Wegener parkban a Bekecs Néptáncszínház mutatja be a Reliktum című előadását. Zenél: Bartis Zoltán „Kicsi” és zenekara. Jegyár: 10 lej.

* Szeptember 17-én, csütörtökön 19 órától a baróti művelődési ház nagytermében játssza a Rézhúron című előadását a Háromszék Táncegyüttes. Helyfoglalás a 0740.780.353-as telefonon. A nézőket a járványügyi protokoll betartása miatt fél órával a kezdés előtt engedik be.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük