Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az első az ötvenből

Az első az ötvenből Sport

Sepsiszentgyörgy legszínvonalasabb fitneszstúdiója, egyben az ország egyetlen, intelligens technológiára alapozott, közel 1000 négyzetméteres edzőterme nyílt meg tegnap a Sugás áruház tetején, megnyitva a sort a további 49 hasonló egység előtt, amelyek öt éven belül épülnek meg szerte az országban.

Kedd délben Dan Damian, a Dr. Office papír- és írószerkereskedés tulajdonosa külföldi csendestársával együtt köszöntötte az avatóra meghívott vendégeket, üzleti partnereket, sajtósokat. Mint elmondta, a terem inkább az egészséges életmód híveinek van szánva, kevésbé a profi sportolóknak, testépítőknek. A bérlettulajdonosok a nap bármelyik órájában beléphetnek (a 24-ből 24-ben), a Sugás áruház nyitvatartási idejétől függetlenül, hiszen annak az ajtaját is nyitja a QR-kód.

Hirdetés
Hirdetés

Szabó Csilla, az áruház igazgatónője nagy lelkesedéssel beszélt erről a közel egymillió eurós befektetésről, amely messzemenően a legnagyobb az áruház történetében, eltekintve persze a tulajdonos tőkéjétől. Ez a vállalkozás a bátor, lokálpatrióta, magát „egyetlen román székelynek” nevező Dan Damian üzleti partnereiben való bizalmát is tükrözi, aki mögött természetesen szakmai tudást biztosító csapat is áll, többek között az Európa több országában fitneszklub-hálózatokat beindító Shaun Hall – mondta.

A terem felszerelése hetedhét országból származik, éppen a járvány következtében tavasszal lezárt határok miatt csúszott el az egyébként májusra tervezett nyitás, de ez mind a színvonal biztosítása érdekében volt így. Amerikából hozták a minőségi gépeket, amelyek összértéke mintegy 250 ezer euró, Koreából a mosdó futurisztikus szenzoros csapjait, Spanyolországból az antibakteriális, természetes gumiból készült padlóburkolatot. A klímaberendezés önműködő, minden szöglet be van kamerázva.

A mellesleg csodálatos panorámát nyújtó fitneszstúdió egyaránt szolgálja a kezdő ügyfeleket és a haladókat, minden gépen a QR-kóddal lehet utasításokat, a gép működésére vonatkozó magyarázatokat találni, de a személyzet tagjai mindannyian többéves tapasztalatot tudhatnak maguk mögött a testedzés terén, lehet alapozni az útmutatásukra, sőt társterületek (pl. táplálkozás, kinetoterápia) információival is rendelkeznek. A minden izomcsoport edzésére szolgáló gépek mellett csoportos jóga, pilates és más edzéstípusokra is be lehet nevezni, illetve, ha valaki ragaszkodik a személyi edzőhöz, természetesen azzal is dolgozhat.

Bérletet a drfit.ro weboldalon való regisztráció után lehet váltani, illetve a helyszínen is vannak e célt szolgáló pultok, ahol helyben, bankkártyával lehet fizetni. Ezután e-mailben kapnak egy linket a Drfit applikációhoz. Mától csak az ez által az alkalmazás által generált QR-kóddal lehet belépni a fitneszstúdióba, amely elérhető bérletárakkal alkalmazkodik a helyi gazdasági helyzethez.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
    • User
      Dátum: 2020. szeptember 18., 8:51
      ÉRTÉKELÉS: 5

      1. Központban található, gyalog is könnten elérhető
      2. Minden edzéstípushoz van gépük
      3. A csoportos órák ára is benne van a bérlet árában
      4. A havi bérlet ára csak 99 lej
      5. Bármikor be lehet menni 24/7 nyitvatartással működik
      Kapásból ennyi! 😊