Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bouhenna a legjobbak közt

Bouhenna a legjobbak közt Sport

Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulóját követően is megtartotta százszázalékos mutatóját az U Craiova, amely a mezőny egyetlen hibátlan együtteseként vezeti a bajnoki tabellát. A 12. helyen álló Sepsi OSK szombaton a sereghajtó Viitorul ellen arathatja idénybeli első győzelmét.

A korán emberhátrányba került Viitorulnak nem sok esélye volt az előző szezon ezüstérmese ellen, a vendég krajovaiak a második félidőben lefocizták őket a pályáról. Az oltyánok gólfelelőse, Koljic ezúttal két gólt vállalt – a bosnyák támadó már négy találatnál tart –, és Cristiano Bergodi csapata négy gólig meg sem állt (1–4).

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK védelmének oszlopa, Rachid Bouhenna is bekerült a 3. forduló álomcsapatába. A 29 éves hátvéd szerezte a szentgyörgyiek első gólját az Astra ellen, ráadásul remekül teljesítette csapatkapitányi kötelességét, feltüzelte csapattársait és elhitette velük, hogy pontot tudnak szerezni Gyurgyevóban. Ez így is történt, 2–2-es döntetlent értek el az Astra vendégeként.

A 3. forduló csapata: Octavian Vâlceanu (Academica) – Rachid Bouhenna (Sepsi OSK), Paulo Vinicius (CFR), Alin Şeroni (Botoşani) – Eric de Oliveira (Voluntari), Ricardinho (Voluntari), Ronaldo Deaconu (Gázmetán), Adrian Păun (CFR) – Borja Valle (Dinamo), Elvir Koljic (Craiova), Valentin Gheorghe (Astra). Edző: Cristiano Bergodi (Craiova).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük