Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház A buták versenye című szabadtéri előadását Dávid Péter rendezésében 6 év fölötti nézőknek játssza csütörtökön 18 órától, pénteken és szombaton 11 órától Sepsiszentgyörgyön az ’56-os emlékparkban, a Kónya Ádám Művelődési Ház szomszédságában. Jegyvásárlás a biletmaster.ro oldalon, személyesen a központi jegyirodában, illetve a helyszínen az előadások előtt egy órával.

KIÁLLÍTÁS

Az Erdélyi Művészeti Központban (Sepsiszentgyörgy, Olt utca 2. szám) július 17-én, pénteken 18 órától megnyitják Nagy Albert festőművész kiállítását. A megnyitót az épület mögötti udvaron tartják. A vendégeket Vécsi Nagy Zoltán, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője köszönti. A kiállítást megnyitja Gazda József művészettörténész. A kiállítás megtekinthető július 18. és augusztus 21. között keddtől péntekig 10–17, szombaton 10–18 óráig.

SZABADTÉRI FILMVETÍTÉSEK

Az idei filmvetítések helyszíne a Kónya Ádám Művelődési Ház szomszédságában levő ’56-os park, a Filmtett egyesület támogatásával, az utóbbi évek sikeres magyar játékfilmjeiből vetítenek 5 filmet. Esőnapokat is terveznek, amelyeket a programban feltüntetnek.

Július 16., csütörtök, 21.30 (esőnap: július 18, szombat): Brazilok (2016, HU – 95’)

LAPBEMUTATÓ

Július 17-én, pénteken 16 órától a Székely Nemzeti Múzeum udvarterében mutatják be a most induló, Kultika című folyóirat első két lapszámát.

HÁROMSZÉKTŐL HOLLYWOODIG 

A kovásznai Kádár László Képtár ismét látogatható, a Háromszéktől Hollywoodig című kiállítás tekinthető meg. Az esemény célja bemutatni mindazt, amit a kézdivásárhelyi születésű Dienes Andor (1913–1985) fotóművész, világhírű sztárfotós megvalósított.

Nyitvatartás hétköznapokon 11-16 óra között, a belépés ingyenes. További információk a 0770-420.087-es vagy 0267.340.394-es telefonszámon. Szervezett csoport esetén (előzetes egyeztetés alapján) vetítettképes előadást tart a művész életpályájáról Imreh István, a Megyei Kulturális Központ igazgatója. Kötelező a védőmaszk viselete és a 2 méteres távolság betartása.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük