Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:30 A kis kedvencek titkos élete 2., 16:45 – Kalandok a természetben, 18:30 Raoul Taburin, 18:45 Pompon klub, 20:15 Az-Második fejezet, 21:00 Halálos iramban: Hobbs and Shaw.

 

ELŐADÁS

A Máltai Szeretetszolgálat sepsiszentgyörgyi fiókszervezete meghívására új előadótermükben (1918. december 1. u. 18-as tbh., O lph., földszint) ma 18 órától dr. Jankó Botond, a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház plasztikai sebésze tart előadást, aki a szakterület alapjaiba avatja be az érdeklődőket.

 

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház A buták versenye című előadását ma 18 órától tekinthetik meg a 6 éven felüli gyerekek és az őket elkísérő felnőttek Sepsiszentgyörgyön a kamarateremben.

 

TÁRLAT

* A Míves Házban ma 18 órakor nyitják meg az Erdélyi élő népművészet című kiállítást, amely 52 erdélyi alkotó munkáiból nyújt ízelítőt. A tárlatot dr. Kinda István néprajzkutató méltatja. Zenél Kelemen István, ifj. Gáspár Álmos és Vitályos Lehel.

* Sepsiszentgyörgyön az Erdélyi Művészeti Központban pénteken 18 órakor megnyitják a Böhm-gyűjtemény kiállítását. A vendégeket köszönti Vécsi Nagy Zoltán, a tárlatot megnyitja Szücs György művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria tudományos főigazgató-helyettese.

 

PLAY! MOBILE PROJEKT

A Magma Kortárs Közeg Egyesület szervezésében Csernátonban szeptember 13-ig, Sepsiszentgyörgyön (az Őrkőn) szeptember 16–20. között, a pulzArt fesztivál keretében, Baróton pedig szeptember 23–27. között zajlik a Play! Mobile projekt. A művészeti rendezvény a résztvevők segítségével színpaddá és kiállítási helyszínné változtatja a településeket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük