Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16:30 A kis kedvencek titkos élete 2. (am. animációs film, magyar szinkron); 16:45 Kalandok a természetben (am. animációs film, román szinkron); 18:30 Rossz versek (magyar vígjáték); 18:45 Az oroszlánkirály (am. családi film); 20:15 Az. Második fejezet (am.–ang. horror); 21:00 Jó srácok (am. vígjáték, magyar szinkron).

 

HUMORPINCE

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában szeptember 11-én, szerdán 18 órától minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak.

 

ELŐADÁS

A Máltai Szeretetszolgálat sepsiszentgyörgyi fiókszervezete szeptember 12-én, csütörtökön 18 órától ingyenes előadást szervez. Meghívottjuk dr. Jankó Botond, a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház plasztikai sebésze, aki a szakterület alapjaiba avatja be az érdeklődőket. Helyszín: a sepsiszentgyörgyi Máltai Szeretetszolgálat új előadóterme, cím: 1918. december 1. utca 18-as tömbház, O lépcsőház, földszint. Bejárat a jelzőlámpáknál levő Clinica Sante mellett, a Nemlátók Szövetségénél.

 

JÁTÉKTÉR

Kovásznán szervez tábort a színházi felsőoktatásban részt vevő (színész, teatrológus, rendező szakos) egyetemi hallgatóknak és fiatal alkotóknak a Játéktér kulturális folyóirat. A hétnapos színházi táborra szeptember 16–22. között kerül sor a fürdővárosban. Az idei műhelymunka témája a kivándorlás. A workshopok során a műhely vezetői olyan közös gondolkodási és kutatási folyamatba hívják a résztvevőket, amely különböző társadalomtudományi szempontból közelíti meg a témát, és azzal kísérleteznek, hogy miként lehet ezt egy közösségi alkotás keretében színházi nyelvre fordítani. A tábor szakmai vezetői között találjuk Adorjáni Panna független színházcsinálót, aki színházi módszereket ismertet, valamint Bogdán Zenkő és Gálovits Zoltán kulturális menedzsereket, akik a színházi alkotás produceri teendőit mentorálják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük