Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

Ajánló Kultúra

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 18.15 Napszállta (magy.–fr. dráma, 142 p.); 18.30 Pókember – Idegenben (am. akció–vígjáték, kalandfilm, 129 p.); 21.00 Sötét zsaruk a Föld körül (am. akció–vígjáték, sci-fi, 115 p.); 21.00 Csekély esély (am. vígjáték, 120 p.)

Hirdetés
Hirdetés

JAZZTÁBOR

Július 13–20. között zajlik Sepsiszentgyörgyön a 13. dzsessz- és improvizációs zenei tábor. A programban napközben egyéni hangszeres oktatás, dzsesszelmélet, dzsessztörténet, zenekari gyakorlat szerepel, esténként koncertekre kerül sor. Vezető-oktató tanárok: Kovács Linda és Horváth Cintia (ének, vokál), Márkus Tibor (zongora, dzsesszelmélet), Juhász Gábor (gitár), Tóth Viktor (szaxofon, klarinét), Bartók Vince (nagybőgő, basszus­gitár) és Jeszenszky György (dobok, ütőshangszerek). Érdeklődni és jelentkezni lehet a 0742.769.628-as telefonszámon vagy az endre­lazar@yahoo.com e-mail-címen. A rendezvény szervezői: Kónya Ádám Művelődési Ház és a MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület.

 

KONCERT

Július 12-én, pénteken 21 órától a kézdivásárhelyi Jazz Caféban Nagy-Babos Rebeka és Bejan Norbert jazzkoncertjére várják a közönséget. A belépés ingyenes.

 

EMLÉKJELAVATÁS

Az Ika-vári Néptáncfesztivál programjának részeként július 14-én, vasárnap 12 órakor a felsőcsernátoni református templomban tartandó ünnepi istentisztelet után a templomkertben felavatják az 1968-ban megrendezett első ikavári vármentő diáktábor és az első néptáncfesztivál megrendezésének 51. évfordulójára felállított emlékjelet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük