Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.30 Egy kutya négy útja (am. családi film); 16.45 A kis kedvencek titkos élete 2. (am. animációs kalandfilm, m. sz.); 18.30 Két lépés távolság (am. romantikus dráma, m. sz.); 18.30 Saf (ném.–tör.–ro. filmdráma); 20.45 Gyerekjáték (am. akcióthriller, krimi); 21.00 Csekély esély (am. vígjáték, m. sz.)

SZIMFONIKUS NAPOK

A Voces-ProArt Kulturális Egyesület szervezésében ma 19 órától kerül sor a 10. Szimfonikus Napok zárókoncertjére a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban. Fellép a Sepsi kamarazenekar, a Voces kamarakórus, meghívott: Luiza Zan dzsesszénekesnő és Pakot István énekes. Művészeti irányító: Cserkész Emese. A belépés díjtalan.

HAGYOMÁNYŐRZŐ TÁBOR

A Kézdiszéki Hagyományőrző Egyesület augusztus 4–10. között hagyományőrző tábort szervez a zabolai Csipkésben. A magyarságtörténelmi ismereteket, azon belül az 1848–49-es forradalom és szabadságharc katonai eseményeit ismertető, nemzeti öntudatot erősíteni hivatott tábor résztvevőinek érdekes előadásokat tartanak a szegedi és budapesti hagyományőrzők, azonkívül számos érdekes programot kínálnak. Középiskolás és VII–VIII. osztályos diákok még jelentkezhetnek Pál Olivér táborszervezőnél a 0745.660.321-es telefonszámon.

FERENCES BICIKLITÚRA

„Követlek téged, bárhová mész!” jelmondattal július 18–24. között kerül sor a XII. Ferences Biciklitúrára. A Főcze I. Bonaventúra dévai ferences szerzetes pap által szervezett FerBiT résztvevői a Csíksomlyó–Segesvár–Gyulafehérvár–Déva–Máriaradna útvonalon kerekeznek. A részvételi díj 50 lej, amely az étkezés, a szállás, a csomagszállítás és a hazautazás költségeit foglalja magában. Bonaventúra testvér 17. életévüket betöltött jelentkezőket vár július 10-ig a következő elérhetőségek valamelyikén: ferbit.ro, biciklistak@gmail.com, +40.741.940.171.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük