Felhívás!

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Ilie Năstase egykori világelső teniszezőt

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Ilie Năstase egykori világelső teniszezőt Románia

Jogerősen 9 hónap és 10 nap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Ilie Năstase egykori világelső teniszezőt biológiai mintavétel megtagadása miatt.


A bukaresti ítélőtábla ezzel fenntartotta a fővárosi első kerületi bíróság februárban hozott ítéletét, mivel tavaly májusban egy közúti ellenőrzés során megtagadta, hogy az alkoholszondába fújjon.

A volt teniszbajnok 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott az alkoholszint megállapításának megtagadása miatt, és 4 hónap felfüggesztettet amiatt, hogy bár bevonták autóvezetői engedélyét, kormányhoz ült. A bírák a két büntetést összevonták, és végül 9 hónap és 10 nap felfüggesztett börtönbüntetést róttak ki Năstaséra.

2018. május 25-én megbilincselve kísérték be a bukaresti törvényszéki orvostani intézethez Ilie Năstase volt teniszezőt, miután egy közúti ellenőrzés során megtagadta, hogy az alkoholszondába fújjon. A bukaresti közlekedési rendőrök az említett nap hajnalán közúti ellenőrzés céljából megállítottak egy személyautót, amelyet a 72 éves Ilie Năstase vezetett. Mivel szemmel láthatóan ittas állapotban volt, kérték, hogy fújjon bele az alkoholszondába, ő azonban ezt megtagadta, és elkezdte szidalmazni a rendőröket. Ezért megbilincselték és bekísérték a törvényszéki orvostani intézethez vérvételre.

Miután ezt is megtagadta, bevitték a rendőrségre, és bűnvádi eljárást indítottak ellene ittas vezetés és a vérvizsgálat megtagadása miatt.

Ugyanazon a napon, miután elhagyta a bukaresti Floreasca kórházat, a teniszező robogóra ült, noha néhány órával korábban bevonták a jogosítványát. Emiatt ismét bekísérték a rendőrségre és újabb eljárást indítottak ellene.

(Argerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. július 11., 9:07
  ÉRTÉKELÉS: 8

  1 ilyen eset arra is jó lett volna, h azonnal őrizetbe vegyék, rövid tárgyalás után vagy 2-3 évre lecsukni, hogy azzal példát statuálni a közembernek is! Látod hiába a pénz ha ittasan vezetsz, nagyoskodsz, nem tartod be a törvényeket rács mögé kerülsz!😁

 • User
  Dátum: 2019. július 11., 9:56
  ÉRTÉKELÉS: 15

  Részeges magyargyülölő hullócsillag!🐒
  Vajon mennyi nyögdíjjból tengődik mint generális?! Az ilyen állatok jógtalan nyugdíjját kellene elvegye az állam!!!!😤😤😤