Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KÖNYVBEMUTATÓ

* Szotyorban, a faluházban pénteken, május 3-án 17 órától Bernád Zoltán mentálhigiénés szakember bemutatja Köztes lét avagy köztes helyzetállapotok című könyvét.

* Ma, május 2-án 18 órától, a sepsiszentgyörgyi Tein teaházban Florin Lăzărescu jászvásári román íróval találkozhat a közönség. Beszélgetőtársa Adrian Lăcătuș brassói irodalomkritikus.

TÁNCHÁZ

Május 3-án, pénteken és május 4-én, szombaton 20 órától a Tamási Áron Színház előcsarnokában ünnepi táncházat szervez a Háromszék Táncegyüttes, a Lajtha László Alapítvány és a Kónya Ádám Művelődési Ház.

SZÍNJÁTÉKOSOK 5.

A sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola és az Osonó Színházműhely június 15–16-án színjátszó-találkozót szervez Sepsiszentgyörgyön. A csapatok téma és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. Az előadások időtartama legtöbb 45 perc lehet, a közreműködők száma (rendezőt, technikust is beleértve) legtöbb 12 fő. Egy csapat csak egy előadással nevezhet be a találkozóra. A fesztivál ideje alatt a szervezők szállásról és étkezésről gondoskodnak, szabad belépést biztosítanak a fesztivál valamennyi előadására és a kísérőprogramokra. Az utazás költségei a résztvevő csapatokat terhelik. Jelentkezési határidő: május 30. A jelentkezési lap az osonoszinhaz@osono.ro e-mail-címen vagy a 0740 578 725-ös telefonon igényelhető.

MOZGÓKÖNYVTÁR

Házhoz viszi az olvasnivalót a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár. Betegek, mozgásukban korlátozott személyek, idősek jelentkezését várják a 0267.351.609-es telefonszámon. A könyvtárosok előzetes egyeztetés alapján juttatják el az igénylőkhöz az általuk választott könyveket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük