Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

16:30 Így neveld a sárkányodat 3., 16:45 Harvie és a bűvös múzeum, 18:30 Marvel kapitány, 18:45 Bazi nagy francia lagzik 2., 20:45 Instant család,

21:00 Amit a férfiak akarnak.

 

KIÁLLÍTÁS

Ma 17 órakor Vinkler Aurélia Aranka hímző, népi iparművész, a népművészet mestere a belvárosi Szent József-plébánia hittantermében megnyitja a sepsiszentgyörgyi Szorgos Kezek Díszítőművészeti Szakkör Kárpát-medencei varrottasok és hímzések a népművészet világában című kiállítást.

 

ZENE

Ma 19 órától a Plugor Sándor Művészeti Líceum énekszakos diákjai és tanárai adnak koncertet az Árkosi Kulturális Központban. Holnap 18 órától a Brassói Egyetem zenetanszékének diákja és tanárai lépnek fel ugyanott.

 

ELŐADÁS

* Ma 15 órától a kolozsvári Magyar Néprajz és Antropológia Intézet Mi a kulturális sokszínűség? címmel egzotikus kultúrákról tart interaktív műhelymunkát egyetemi hallgatók részvételével a sepsiszentgyörgyi Tein Teaházban.

* Holnap 17.30-tól a Székely Nemzeti Múzeumban mutatja be a Moeszia – Erdélyi Gombász legújabb (9–10.) lapszámát a László Kálmán Gombászegyesület.

* Holnap 18 órától dr. Reisinger János művészet- és irodalomtörténész Magyar költők a szabadságról címmel tart versmondással, verselemzésekkel tarkított előadást a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében.

KÖNYVTÁR

A kézdivásárhelyi Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban ma 16 órától Meseklub az I-IV. osztályosoknak, holnap 16 órától az óvodásoknak. A színházi világnap alkalmából Maros Krisztina Egy pöttyös nap című papírszínházi előadása tekinthető meg, beszélgetés lesz a nyári időszámítás kezdetéről, tavaszi színezőket készítenek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük