Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

ÜNNEP

* Ma 17 órától szabadtéri kiállítás Sepsiszentgyörgy főtérén, 18 órától helyismereti körséta az Erzsébet parkban. 19 órától Hagyaték címmel Gábor Áron-relikviák és vetített képes előadás a háromszéki ’48-as emlékművekről a Székely Nemzeti Múzeumban.

* Kovásznán ma 18 órától szónokversenyt tartanak a művelődési központban.

MŰVÉSZ MOZI

16.45 X – A rendszerből törölve (magy. thriller, 114 p.); 16.45 Asterix. A varázsital titka (fr. animációs családi, 85 p., m. sz.); 18.30 Zöld könyv – Útmutató az élethez (am. életrajzi, 130 p.); 19.00 Ne érints meg! (ro.–ném.–cseh–bolg.–fr. dráma, 125 p.; a vetítés után közönségtalálkozó a film producerével); 21.00 Amit a férfiak akarnak (am. romantikus vígjáték, 117 p.).

BÁBSZÍNHÁZ

A Tündérek tenyerén című babaszínházi előadást ma és holnap 11 órától játsszák a Cimborák Bábszínház stúdiótermében.

SZÍNHÁZ

Az M Studio új előadása Sebastian Marina rendezésében készült Nem fogadott hívás(ok) címmel, amelyet március 14-én és március 16-án 19 órától mutatnak be a Háromszék Táncstúdióban.

KÖNYVTÁR

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban ma 16 órától Meseklub az I-IV. osztályosoknak, holnap az óvodásoknak. Téma: A huszár, aki bejárta a világot című mese bemutatása, kokárda készítése papírból. A héten könyvkiállítás tekinthető meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére a könyvtár dokumentumaiból.

ZENE

Csütörtökön 18 órától (Bástya-ház) interaktív kamarazene-koncertre hívja a nagyérdeműt a nagyváradi Thurzó Zoltán zongoraművész: ünnepi hangverseny a 1848–49-es forradalom és szabadságharc emlékére. Műsoron: Chopin-, Liszt-, Kodály-, Brahms- és Batók-zongoraművek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük