Következő lapszámunk kedden jelenik meg, ugyanis augusztus 15. hivatalos ünnep, Nagyboldogasszony napja.

Felhívás!

Egyre többen tervezik a munkaszünetet

Egyre többen tervezik a munkaszünetet Románia

A vártnál nagyobb a hatása a suceavai Ștefan Mandachi üzletember azon felhívásának, hogy március 15-én 15 órakor 15 percre álljon meg az élet Romániában. Városházáktól sofőriskolákig, multiktól erotikus masszázsszalonokig tömegesen jelzik, hogy csatlakoznak a kezdeményezéshez, ami a #șîeu címkével vírusként terjed az interneten.

A sajtó is egyre nagyobb teret szentel az akciónak, amit az éttermeket és szállodát működtető, egy csapásra országszerte ismerté vált fiatal üzletember kezdeményezett, aki arra akarja felhívni az országvezetés figyelmét, hogy Romániának égető szüksége van autópályákra, hiszen balesetekben évente 2000 ember veszíti életét. Mandachi a saját számításai szerint másfél évvel többet vezetett eddig a sztrádák hiánya miatt.

Most már olyan nagyvárosok, mint Brassó és Jászvásár, de Zsilvásár, Rovinari és Turceni elöljárói is jelezték, felkarolják az ötletet. Emellett Viorel Cataramă üzletember is bejelentette, hogy az alkalmazottai negyedórát pihennek az említett időpontban. Akadnak „érdekes” csatlakozók is, mint például az Attraction Club Massage erotikus masszázsszalon, amely Facebook-bejegyzésében (képernyőmentésünkön) azt írja, aki pénteken a szalonban tartózkodik, negyedórát ingyen beszélgethet a csinos lányokkal autópályákról, életről, bármiről…

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. március 13., 7:50
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Jó 5let, de sok helyen 30 éve leállt! Nézzék meg Kézdi környékét,vagy a dn11 et ami nem más mint az E 574 is! Ahol gödör van döccenünk, ahol foltoztak ott libbenünk!