Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 11.00 Asterix – A varázsital titka (magyar szinkron); 11.00 Így neveld a sárkányodat 3. (román szinkron); 16.00 Űrdongó (am., akció–kalandfilm, sci–fi); 16.30 Asterix – A varázsital titka (román szinkron); 18.30 Két királynő (ang. életrajzi dráma, történelmi film); 18.30 Vihar előtt (am. dráma, thriller); 20.30 Kutyák királya (ol. krimi–dráma, thriller); 20.45 The Upside (am. vígjáték).

 

ELŐADÁS

* Ma 18 órától a baróti unitárius templomban Solymosi Zsolt világutazó unitárius lelkész, a kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium aligazgatója tart vetített képes úti beszámolót a 2018 nyarán megszervezett expedíciójáról, amely átszelte Közép-Ázsiát, illetve követte a Csontok Útját, és amelynek legtávolabbi célpontja a szibériai Magadan város volt.

* Ma 18 órától Sepsiszentgyörgyön, a Bene-házban, a Székelyföldi Vadászati Kiállítás Bedő Albert Előadótermében Vandra Attila tart előadást Ausztrália, a legek kontinense címmel. Moderátor: M. Simon Katalin költő, a SIKER (Sepsiszentgyörgyi Irodalmi Kerekasztal) tagja. A vetítés után bemutatják a szerző Eukaliptuszok és kenguruk között című könyvét.

 

TÁNC

Az M Studio, a Frenák Pál Társulat és a Trafó Kortárs Művészetek Háza koprodukciójában készült W_all című előadást február 9-én, szombaton 19 órától lehet megtekinteni a Háromszék Táncstúdióban.

 

BÁBSZÍNHÁZ

Február 9-én és február 16-án, szombaton 10.30-tól és 11.30-tól a Tündérek tenyerén című babaszínházi előadását játssza a Cimborák Bábszínház a stúdióteremben. Az előadásra a felnőtt- és a babajegy egyaránt 7 lejbe kerül. A foglalásokat a 0755.335.400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámra várják. A helyek száma korlátozott (21 férőhely). Jegyeket váltani az előadások előtt fél órával lehet a helyszínen.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük