Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Áprilisban a Szimplában

Áprilisban a Szimplában Kultúra

USNK Live Act cím alatt első erdélyi koncertkörútjára készül a 2018-as X-Faktor nyertes csapata, a kolozsvári rapduó, akiket április 21-én a Szimplában hallhat és láthat a szentgyörgyi közönség.

Filep Kund és Laskay Nimród saját dalaival jutott tovább a 2018-as X-Faktor táborába, ahol mindkét feladattal meggyőzték a mentorokat, majd a mentorházban a They Said című szerzeményükkel sikerült megkapniuk ByeAlextől az Élő show-t jelentő „igen”-t. Első magyar nyelvű daluk, a Posztolj! megjelenése után több mint tíz napig volt a legfelkapottabb a YouTube-on, közel három hét után pedig már több mint 3 milliós megtekintéssel büszkélkedhetett. !FogyaszdEl!, Széééééétcsaptam, #tevagya című dalaik már mind egymilliós nézettség fölött járnak, legújabb track-jük az utolsó élő show napján jelent meg Stom címmel.

Hirdetés
Hirdetés

A USNK-t jelenleg A Dal 2019 versenyzőiként láthatjuk a tévéképernyőn, legközelebb a szombati elődöntőben. A koncertturné helyszínei: április 17., 20 óra Jazz&Blues Club, Marosvásárhely; április 18., 23 óra Grund, Csíkszereda; április 19., 21 óra SláGer Bowling&Club, Gyergyószentmiklós; április 20., 23 óra Mokka, Székelyudvarhely; április 21., 21 óra Szimpla, Sepsiszentgyörgy.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük