Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:00 Fura világ, magyarul beszélő amerikai animációs kalandfilm, fantasy, 16:30 Bambi, magyarul beszélő amerikai animációs film, 18:00 – Magasságok és mélységek, magyar játékfilm, a filmvetítés után közönségtalálkozó lesz az alkotókkal: Pál Emőke színésznővel és Csoma Sándor rendezővel. 21:00 Vérapó, magyarul beszélő amerikai akcióthriller,  21:00 Fűző,  román feliratos osztrák-francia-német-luxemburgi életrajzi, történelmi dráma,

KONCERT

Az Árkosi Kulturális Központ és a Plugor Sándor Művészeti Líceum magánének-szakos tanárai nagyszabású koncertsorozatot indítottak az ének történetének bemutatására. Ma 19 órától a harmadik koncert műsorán közismert karácsonyi dalok feldolgozásai szerepelnek 2–4 szólamra és zongorára az univerzális és a magyar karácsonyi zenei repertoárból. Előadók a líceum tanárai: Sebestyén-Lázár Enikő (szoprán), Babos Margit (szoprán), Oláh-Badi Alpár (tenor) és Barabás Lajos (tenor), zongorakíséret: Kőmíves-Bokor Zsuzsa. A helyek száma korlátozott, a jegyeket (20 lejért) előre is meg lehet vásárolni a központ székhelyén.

ADVENT

Ma 17 órától várnak kicsiket és nagyokat egy ünnepi délutánra Erdővidék Múzeumának Kászoni Gáspár-termébe Baróton. Karácsonyra hangolódva december jeles napjairól, téli népszokásokról beszélgetnek, karácsonyi népi énekeket tanulnak, közben karácsonyfadíszt nemezelnek, és erdővidéki kézművesek karácsonyra készített termékeit mutatják be, amelyeket a helyszínen meg is lehet vásárolni.

DIÁKAKADÉMIA

A kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház szervezésében, ma 14 órától, a Diákakadémia programsorozat keretén belül dr. Szilveszter Szabolcs: Kultúrák, technológiák és klímaváltozás (Ecuador, Fokváros, Heidelberg – Kézdivásárhely), Egyetemtől a városházáig című előadását tekinthetik meg az érdeklődők a Vigadó Művelődési Ház dísztermében. 

HANGVERSENY

Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Ház dísztermében december 15-én, csütörtökön 19 órától az Ego Sum zenekar tart koncertet. Jegyár: 10 lej. Regisztráció a 0730.600.279-es telefonon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük