Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Kedd 16:45 Hófehérke és a hét törpe, m. b. am. rajzfilm, 17:00 Csízmás, a kandúr: Az utolsó kívánság, r. b. am. animációs kalandfilm, 21:15 A menü, m. b. am. horror-vígjáték, 21:15 Vérapó, r. b. am. akcióthriller. Ma 19 órától a levetítik a Tamási Áron Színház 2002-es, A csoda című előadásának egy 2003-as felvételét.

TORTOMA (535.)

Ma 19 órától a baróti művelődési ház Bodosi Dániel-termében, 20 éves a Kelekótya címmel visszaemlékező beszélgetésre kerül sor a megzenésített gyermekverseket játszó Kelekótya együttes tagjaival. Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.

MESEELŐADÁS

Ma 10 és 12 órától a Vigadóban vendégszerepel az Udvarhely Néptáncműhely a Világszép Nádszálkisasszony meseelőadásával. A belépő 5 lej.

KONCERT

Az Árkosi Kulturális Központ és a Plugor Sándor Művészeti Líceum magánének-szakos tanárai nagyszabású koncertsorozatot indítottak az ének történetének bemutatására. Szerdán 19 órától a harmadik koncert műsorán közismert karácsonyi dalok feldolgozásai szerepelnek 2–4 szólamra és zongorára az univerzális és a magyar karácsonyi zenei repertoárból. Előadók a líceum tanárai: Sebestyén-Lázár Enikő (szoprán), Babos Margit (szoprán), Oláh-Badi Alpár (tenor) és Barabás Lajos (tenor), zongorakíséret: Kőmíves-Bokor Zsuzsa. A helyek száma korlátozott, a jegyeket (20 lejért) előre is meg lehet vásárolni a központ székhelyén.

ADVENT

Holnap 17 órától várnak kicsiket és nagyokat egy ünnepi délutánra Erdővidék Múzeumának Kászoni Gáspár-termébe. Karácsonyra hangolódva december jeles napjairól, téli népszokásokról beszélgetnek, karácsonyi népi énekeket tanulnak, közben karácsonyfadíszt nemezelnek, és erdővidéki kézművesek karácsonyra készített termékeit mutatják be, amelyeket a helyszínen meg is lehet vásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük