Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:00 Tomboló blöki, románul beszélő amerikai-kínai-angol animációs családi akciófilm, 16:30 Encanto, magyarul beszélő, amerikai animációs kalandfilm, vígjáték,

18:00 Nem, román feliratos amerikai horror, 18:30 Ahol a folyami rákok énekelnek, magyarul beszélő amerikai filmdráma, 20:30 Ahol a folyami rákok énekelnek, román feliratos amerikai filmdráma, 20:45 Nem, magyarul beszélő amerikai horror.

TÁRLAT

A MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben a Leltár miatt NYITVA! című csoportos kiállítás látogatható 2022. szeptember 7-30. között. A kiállított anyag a MAGMA gyűjteményéből mutat be egy válogatást, amely hétfő és ünnepnapok kivételével, naponta 11:00 és 19:00 óra között ingyenesen tekinthető meg.

KÖNYVBEMUTATÓ

Szeptember 8-án, csütörtökön 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadó emeleti dísztermében Iochom István és Kiss Erika Hadiárvasors című könyvének második, bővített kiadását mutatják be az V. hadiárva-találkozó társrendezvényeként. A kettős rendezvény fővédnöke Tóth László főkonzul. Házigazda: Kiss Erika, a Kézdiszéki EMNT elnöke. A könyvet bemutatja: Magyarósi Sándor hadtörténész, közreműködik: Mocanu-Prezsmer Erika előadóművész, Szőcs Botond zongorista, Jánó Kinga népdalénekes, Józsa Irén versmondó, Préda Barna és Szima Csaba hagyományőrző.

BURROGTATÓ

Idén szeptember 17-én rendezik meg a Haszmann Pál Múzeumban a Csernátoni BuRRogtató tizedik kiadását. A szervezők visszavárják azokat a géptulajdonosakat, akik az elmúlt években már részt vettek a rendezvényen, ugyanakkor felhívással fordulnak mindazokhoz, akik veterán traktorjukkal vagy akár saját készítésű mezőgazdasági eszközükkel, gépjükkel bemutatkoznának, felvonulnának. Kérik, jelentkezzenek szeptember 12-ig a hpmuzeum@yahoo.com e-mail-címen vagy a 0746.103.796-os telefonszámon.

Őszi nyitvatartás

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár szeptembertől visszatér a megszokott nyitvatartásához, és a következő órarend szerint várja közönségét: felnőtt kölcsönző, gyermekkönyvtár: keddtől péntekig 9–19, szombaton 9–13 óráig; olvasóterem: kedden és csütörtökön 9–19, szerdán és pénteken 9–15, szombaton 9–13 óráig. A Sport utcai fiókkönyvtár programja változatlan.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük