Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

SEGÉLYKONCERT

Július 15-én, pénteken 19 órától a kézdivásárhelyi Wegener-parkban zenés-táncos összefogást rendeznek az egészségügyi gondokkal küzdő Kelemen István „Pityu” sepsiszentgyörgyi zenész javára Demeter Eli, a Lau-Do zenekar, a Perkő néptáncegyüttes és a Finom zenekar közreműködésével. Az adományjegy ára 20 lej.

MINITÁBOR

Háromnapos nappali tábort szervez a Székely Nemzeti Múzeum július 20–22. között Sepsiszentgyörgyön a Lábas Házban. Idei témák: múzeumi csodakamrák, kiállítás-szervezés, képzőművészet. Olyan 10–12 éves gyerekek jelentkezését várják, akik a csendes bíbelődésben, kitartó szöszmötölésben lelik örömüket. A tábor 9 órától 15 óráig tart és 300 lejbe kerül. Ez tartalmazza a kétszeri étkezést, a belépőket és a szükséges nyersanyagokat. Jelentkezni kizárólag szöveges üzenetben lehet a 0733.065.080-as telefonszámon.

KONCERT

A Szimpla Sepsiszentgyörgy ad otthont július 16-án 20 órakor a Taxi együttes fellépésének, akik egy fergeteges koncerttel örvendeztetik meg az érdeklődőket. Az előadás 16 éven felülieknek ajánlott.

TÁRLAT

*A zágoni Mikes-Szentkereszty-kúriában július 16-án 16 órától nyitják meg Veres Katalin első egyéni fotókiállítását. Méltatja Gáj Nándor, a tárlat mentora Huszár Szilamér.

* A 125 éve született Tamási Áron életútját, annak csomópontjait, illetve gondolatait bemutató kiállítás a hónap végéig látogatható Sepsiszentgyörgy főterén.

* A sepsiszentgyörgyi Lábas Házban július 31-ig látogatható – hétköznapokon 9–16, csütörtökön 9–19, hétvégén 10–14 óráig – Somogyi Győző, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas magyar festő- és grafikusművész Magyar hősök arcképcsarnoka című nagyszabású képzőművészeti kiállítása.

SZÍNHÁZ

Július 16-án szombaton 19 órától a Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad előadásában lehet megtekinteni Madách Imre: Az ember tragédiája című kétfelvonásos színművét, a Kovásznai Művelődési Központ színpadán.

KONCERT

Vasárnap, július 17-én 17 órai kezdettel a Kovásznai Városi Művelődési Ház előtti téren Fúvószenekari Koncertre kerül sor az Uzoni Atlantisz Fúvószenekar előadásában. Karnagy: Lázár László-Pál.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük