Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KIRAKAT-ELŐADÁS

A Cimborák Bábszínház Részeg halottakat nem szolgálunk ki! kirakat-előadását április 2-án, szombaton és április 5-én, kedden (110 éve született Örkény István) 20:07 és 21:13 kezdési időpontokkal játssza. A helyek száma korlátozott, ajánlott mielőbb jegyet foglalni a 0755.335.400-ás telefonszámon, Csüdöm Eszternél. Egy jegy ára 10 lej. A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Kérik a nézőket, öltözzenek a szabadtéri előadási viszonyoknak megfelelően, és vigyenek magukkal személyi igazolványt és hajgumit! Ajánlott életkor: 14+.

KONCERTSZÍNHÁZ

Ma 19 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében Párbeszéd, sötétben – koncertszínház Csoóri Sándor életműve alapján. Vecsei H. Miklós színművész és és csapata Arany János, József Attila és Pilinszky János életműve után most Csoóri Sándor munkássága előtt tisztelegve hozott létre egy koncertszínházi előadást, amely a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat. Jegyár: 20 lej.

KIÁLLÍTÁS

Ma 18 órától az Erdélyi Művészeti Központban (EMŰK) Szilágyi V. Zoltán (sz. 1951) grafikusművész és rajzfilmrendező kiállítását nyitja meg Szilágyi Róza Tekla művészeti újságíró, a kiállítás kurátora. Az esemény házigazdája Bordás Beáta művészettörténész, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője.

SZÍNHÁZ

* Ma és április 2-án, szombaton 19 órától a kamarateremben Pintér Béla: Kaisers TV, Ungarn (rendező: Porogi Dorka, korhatár: 14+) című előadást játssza a Tamási Áron Színház. Jegyek a biletmaster.ro oldalon, a városi szervezőirodában vagy előadás előtt a helyszínen kaphatók.

* Április 4-én és 5-én 13 és 19 órától a Vigadóban, a nagytermi stúdióban a Love Me című darabot játssza az Udvartér Teátrum. Jegyár: 20/25 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük